Resultats de la cerca frase exacta: 61

Diccionaris terminològics
41. carpaccio de llagostins marinats amb oli de llimona dolça i vinagre de coco amb caviar de salmó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. doradillo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fusta procedent de les Antilles i Florida que s'obté de diverses espècies d'arbres del gènere Zanthoxylum (família de les rutàcies), principalment de l'espècie Zanthoxylum flavum, pesant, molt dura, de fibra entrellaçada i olor de coco, amb el duramen de color groc crema o daurat i l [...]
43. oli de Bamber
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla d'oli de coco, parafina i essència de nard, emprada com a agent repel·lent per a mosquits. [...]
44. sarod
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
principals i un nombre variable de bordons i cordes harmòniques, que es toca amb un plectre fet de closca de coco en una mà mentre amb l'altra es pitgen les cordes contra el batedor. [...]
45. torró
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa feta d'ametlles, pinyons, avellanes o nous torrades, amb mel i de vegades amb sucre o clara d'ou, o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. [...]
46. copra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Polpa de coco assecada que se subministra als remugants adults i aporta proteïna. [...]
47. copra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Polpa de coco assecada, de la qual s'extreu l'oli de copra. [...]
48. coc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Bacteri que té forma esfèrica. [...]
49. barraca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Buit que a vegades es forma en la massa del formigó. [...]
50. àcid caprílic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Àcid gras saturat de 8 àtoms de carboni present en forma de glicèrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
Pàgines  5 / 7 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  Següent >>